40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  ATF eLog  Not logged in ELOG logo
Entry  Thu Aug 26 16:27:54 2010, Frank, Computing, DAQ, fb1 down? 
    Reply  Thu Aug 26 16:42:01 2010, Dmass, Computing, DAQ, fb1 down? 
       Reply  Thu Aug 26 17:00:12 2010, Frank, Computing, DAQ, fb1 down? 
          Reply  Thu Aug 26 19:45:52 2010, Dmass, Computing, DAQ, fb1 down? 
             Reply  Thu Aug 26 19:52:15 2010, Frank, Computing, DAQ, fb1 down? 
                Reply  Thu Aug 26 21:59:32 2010, Dmass, Computing, DAQ, fb1 down? 
                   Reply  Fri Aug 27 11:20:54 2010, Zach, Computing, DAQ, fb1 down? 
                      Reply  Fri Aug 27 16:55:55 2010, Frank, Computing, DAQ, working mDV example temp_test.m
Message ID: 998     Entry time: Fri Aug 27 16:55:55 2010     In reply to: 996
Author: Frank 
Type: Computing 
Category: DAQ 
Subject: working mDV example 

i've tested it again and it's still working. You can find a simple,  working example for mDV getting some trend data for two of my channels a couple of days ago attached here: temp_test.m

 you have to change the mdv_config file to point to 131.215.115.216:8088 instead of the 40m framebuilder

Quote:

Still having issues, but now more stuff is not working. Yesterday evening before I left, I noticed that I could load realtime data in DV, but not trended playback (didn't try raw). Still the same issue from here in FL: I get "NO DATA FOUND". I have verified that my channels are active and acquired.

As far as mDV is concerned, I don't get an error anymore when trying to get C2 data with get_data, but instead it just freezes at "C...". Now ligoDV doesn't work, either; it just spits out errors.

I want to try DTT, but without any time series data I don't know of a good time to try taking a spectrum. Is anything working for anyone?

Quote:

Seems to be working now for me. Maybe Zach can tell us when he gets to Fla if his issues are resolved post reboot.

 

 

ELOG V3.1.3-