40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Mon Aug 12 21:27:03 2013, manasa, Update, CDS, c1iscex needs help 
    Reply  Tue Aug 13 07:40:53 2013, Steve, Update, CDS, c1iscex needs help c1iscexSick.png
       Reply  Tue Aug 13 17:20:54 2013, Koji, Update, CDS, [Fixed] c1iscex needs help 
          Reply  Mon Nov 25 10:57:14 2013, Koji, Update, CDS, woes on the X-end hosts Screenshot.png
             Reply  Mon Nov 25 12:57:54 2013, Jamie, Update, CDS, timing problem at c1iscex IO chassis 
                Reply  Mon Nov 25 17:28:33 2013, Jenne, Update, CDS, timing problem at c1iscex IO chassis 
                Reply  Wed Nov 27 14:45:49 2013, Jenne, Update, CDS, timing problem at c1iscex IO chassis 
                   Reply  Wed Nov 27 16:29:21 2013, Jenne, Update, CDS, Accidentally turned off SUS IO chassis 
                Reply  Mon Dec 2 16:04:47 2013, Jamie, Update, CDS, c1iscex timing problem mysteriously disappears??? (thanksgiving miracle???) festatus.png
                   Reply  Mon Dec 2 17:05:13 2013, Jenne, Update, CDS, c1iscex timing problem mysteriously disappears??? (thanksgiving miracle???) 
                      Reply  Tue Dec 3 07:42:23 2013, Steve, Update, CDS, c1iscex timing problem mysteriously disappears??? (thanksgiving miracle???) 
             Reply  Wed Dec 4 13:37:34 2013, Jenne, Update, CDS, c1auxex down again 
Message ID: 9438     Entry time: Wed Dec 4 13:37:34 2013     In reply to: 9425
Author: Jenne 
Type: Update 
Category: CDS 
Subject: c1auxex down again 

Quote:

1) c1auxex - fixed

Tried telnet c1auxex => rejected by the host

Went down to the south end. Power cycled the target. Came back to the control room.
=> Confirmed the epics read/write is back.
Burtrestored the epics vars for the target to the snapshot on 31th Oct at 5:07.

 When I came in this morning, in addition to the fb being unhappy [elog 9436] (which Koji later fixed [elog 9437] ), c1auxex was down / not talking to the world nicely. 

I tried telnet-ing, but was rejected, so EricQ and I went down to the Xend and pushed the reset button on the computer.  The computer came back up just fine, and I did a burt restore to 03:07 on Nov 30th.

ELOG V3.1.3-