40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Tue Oct 8 16:56:38 2013, Jenne, Update, LSC, LSC model sensing matrix upgrades in progress 
    Reply  Wed Oct 9 17:27:35 2013, Jenne, Update, LSC, LSC model sensing matrix upgrades  
       Reply  Wed Oct 9 22:05:55 2013, Jenne, Update, LSC, New lockin / sensing matrix screens 
          Reply  Fri Oct 11 17:37:08 2013, Jenne, Update, LSC, New lockin / sensing matrix screens 
             Reply  Sun Oct 13 13:29:09 2013, rana, Update, LSC, New lockin / sensing matrix screens 
                Reply  Mon Oct 14 17:40:15 2013, Jenne, Update, LSC, New lockin / sensing matrix screens 
                   Reply  Thu Oct 17 13:40:55 2013, Jenne, Update, LSC, New lockin / sensing matrix frequencies All_REFL_PRMI_17Oct2013.pdf
             Reply  Mon Oct 14 21:12:35 2013, Jenne, Update, LSC, New lockin / sensing matrix screens 
          Reply  Wed Oct 16 03:04:37 2013, Jenne, Update, LSC, New lockin / sensing matrix model parts 
             Reply  Wed Oct 23 19:28:22 2013, Jenne, Update, LSC, New lockin / sensing matrix model parts 
Message ID: 9222     Entry time: Tue Oct 8 16:56:38 2013     Reply to this: 9225
Author: Jenne 
Type: Update 
Category: LSC 
Subject: LSC model sensing matrix upgrades in progress 

I have modified the LSC model (the currently-running model is checked into the svn), but it is not compiling for me.  So, if you need to make changes to it, be careful, and probably save my version off to the side, and checkout the latest svn version.  (I don't foresee anyone needing to modify this model any time soon though).

The change that I'm trying to make is adding several more lockin setups, so that we can measure the sensing matrix elements for several degrees of freedom simultaneously. 

Right now, the error that I'm getting is the frustrating "something isn't connected" error, even though if you look in the model, the part that it mentions is fully connected.  Usually the solution to this is to disconnect and reconnect everything, so I'll work on that after I return to the lab in a bit.

ELOG V3.1.3-