40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Tue Jul 9 11:37:37 2013, gautam, Update, CDS, set up for testing DAC Interface-board pin outs 
    Reply  Tue Jul 9 12:01:20 2013, gautam, Update, CDS, set up for testing DAC Interface-board pin outs 
       Reply  Tue Jul 9 18:44:37 2013, gautam, Update, CDS, DAC Interface Board-Pin Outs DAC_Interface_Board_Pin-out.pdfbreak-out_ribbon.JPG
          Reply  Tue Jul 23 04:07:48 2013, gautam, Update, CDS, Excitation points set up on c1scx 
             Reply  Tue Jul 23 16:47:01 2013, gautam, Update, CDS, Excitation points set up on c1scx 
                Reply  Tue Jul 23 19:38:58 2013, gautam, Update, CDS, Characterisation of DAC at 1X9 
Message ID: 8909     Entry time: Tue Jul 23 16:47:01 2013     In reply to: 8900     Reply to this: 8911
Author: gautam 
Type: Update 
Category: CDS 
Subject: Excitation points set up on c1scx 

 I just compiled and installed the model with the excitation points on c1scx and then restarted framebuilder. The channels I set up are now showing up in the awggui dropdown menu. I will do the tests on the DAC channels shortly.

Just to keep things on record, these are the steps I followed:

  • opened the model c1scx (path: /opt/rtcds/userapps/release/sus/c1/models) with MATLAB
  • Added 8 excitation points and saved the model. A copy has been saved as c1scx.mdl.r2010b because of the recent upgrade to r2013a. 
  • ssh to c1iscex (computer running the model c1scx). 
  • Entered the following sequence of commands in terminal: rtcds make c1scx ,  rtcds install c1scx , rtcds start c1scx 
  • ssh to framebuilder, and restarted the framebuilder by entering telnet fb 8088   and then   shutdown.
ELOG V3.1.3-