40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Sat Jan 19 15:05:37 2013, Jenne, Update, Computers, All front ends but c1lsc are down upside_down_cat-t2.jpg
    Reply  Sat Jan 19 18:23:31 2013, rana, Update, Computers, All front ends but c1lsc are down FE.png
       Reply  Wed Jan 30 13:50:27 2013, Jenne, Update, Computers, c1iscex still down 
          Reply  Thu Jan 31 10:23:39 2013, Jamie, Update, Computers, c1iscex still down 
             Reply  Fri Feb 15 15:21:07 2013, Jamie, Update, Computers, c1iscex IO-chassis dead 
                Reply  Tue Feb 19 15:10:02 2013, Jamie, Update, CDS, c1iscex alive again 
                   Reply  Thu Feb 21 12:56:38 2013, Jenne, Update, CDS, c1iscex dead again 
                      Reply  Thu Feb 21 14:32:02 2013, Jamie, Update, CDS, c1iscex models restarted 
Message ID: 7922     Entry time: Sat Jan 19 18:23:31 2013     In reply to: 7920     Reply to this: 7963
Author: rana 
Type: Update 
Category: Computers 
Subject: All front ends but c1lsc are down 

After sshing into several machines and doing 'sudo shutdown -r now', some of them came back and ran their processes.

After hitting the reset button on the RFM switch, their diagnostic lights came back. After restarting the Dolphin task on fb:

"sudo /etc/init.d/dis_networkmgr restart"

the Dolphin diagnostic lights came up green on the FE status screen.

iscex still wouldn't come up. The awgtpman tasks on there keep trying to start but then stop due to not finding ADCs.

 

Then power cycled the IO Chassis for EX and then awtpman log files changed, but still no green lights. Then tried a soft reboot on fb and now its not booting correctly.

Hardware lights are on, but I can't telnet into it. Tried power cycling it once or twice, but no luck.

Probably Jamie will have to hook up a keyboard and monitor to it, to find out why its not booting.

FE.png

P.S. The snapshot scripts in the yellow button don't work and the MEDM screen itself is missing the time/date string on the top.

ELOG V3.1.3-