40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Mon Nov 9 18:32:38 2009, rob, Update, Computers, OMC FE hosed 
    Reply  Mon Nov 9 19:04:23 2009, rob, Update, Computers, OMC FE hosed 
       Reply  Mon Nov 9 19:44:38 2009, rob, rana, Update, Computers, OMC FE hosed 
Message ID: 2222     Entry time: Mon Nov 9 19:04:23 2009     In reply to: 2221     Reply to this: 2224
Author: rob 
Type: Update 
Category: Computers 
Subject: OMC FE hosed 

Quote:

It won't start--it just sits at Waiting for EPICS BURT, even though the EPICS is running and BURTed.

 

[controls@c1omc c1omc]$ sudo ./omcfe.rtl
cpu clock 2388127
Initializing PCI Modules
3 PCI cards found
***************************************************************************
1 ADC cards found
        ADC 0 is a GSC_16AI64SSA module
                Channels = 64
                Firmware Rev = 3

***************************************************************************
1 DAC cards found
        DAC 0 is a GSC_16AO16 module
                Channels = 16
                Filters = None
                Output Type = Differential
                Firmware Rev = 1

***************************************************************************
0 DIO cards found
***************************************************************************
1 RFM cards found
        RFM 160 is a VMIC_5565 module with Node ID 130
***************************************************************************
Initializing space for daqLib buffers
Initializing Network
Waiting for EPICS BURT


 

From looking at the recorded data, it looks like the c1omc started going funny on the afternoon of Nov 5th, perhaps as a side-effect of the Megatron hijinks last week.

 

It works when megatron is shutdown.

ELOG V3.1.3-