40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Wed Jun 16 19:34:18 2021, Koji, Update, General, HVAC HVAC_Power.jpegSouth_Arm.jpegSouth_End_Tenperature.jpegVertex.jpegEast_Arm.jpeg
    Reply  Wed Jul 14 16:19:44 2021, gautam, Update, General, Brrr rmTemp.pdf
       Reply  Wed Jul 14 19:21:44 2021, Koji, Update, General, Brrr 
Message ID: 16206     Entry time: Wed Jun 16 19:34:18 2021     Reply to this: 16245
Author: Koji 
Type: Update 
Category: General 
Subject: HVAC 

I made a flow sensor with a stick and tissue paper to check the airflow.

- The HVAC indicator was not lit, but it was just the blub problem. The replacement bulb is inside the gray box.

- I went to the south arm. There are two big vent ducts for the outlets and intakes. Both are not flowing the air.
  The current temp at 7pm was ~30degC. Max and min were 31degC and 18degC.

- Then I went to the vertex and the east arm. The outlets and intakes are flowing.

Attachment 1: HVAC_Power.jpeg  3.983 MB  Uploaded Wed Jun 16 20:35:01 2021  | Hide | Hide all
HVAC_Power.jpeg
Attachment 2: South_Arm.jpeg  5.018 MB  Uploaded Wed Jun 16 20:35:12 2021  | Hide | Hide all
South_Arm.jpeg
Attachment 3: South_End_Tenperature.jpeg  624 kB  Uploaded Wed Jun 16 20:35:20 2021  | Hide | Hide all
South_End_Tenperature.jpeg
Attachment 4: Vertex.jpeg  1.744 MB  Uploaded Wed Jun 16 20:35:25 2021  | Hide | Hide all
Vertex.jpeg
Attachment 5: East_Arm.jpeg  980 kB  Uploaded Wed Jun 16 20:35:30 2021  | Hide | Hide all
East_Arm.jpeg
ELOG V3.1.3-