40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Mon Jun 3 16:46:31 2019, gautam, Update, IOO, IMC not locking PCdrive_RMS.png
    Reply  Tue Jun 4 10:56:31 2019, gautam, Update, IOO, IMC diagnostics IMCdiag.pdf
       Reply  Thu Jun 6 22:11:53 2019, Koji, Update, IOO, IMC diagnostics 
          Reply  Thu Jun 13 18:01:18 2019, aaron, Update, IOO, IMC diagnostics 
             Reply  Fri Jun 14 13:10:00 2019, aaron, Update, IOO, IMC diagnostics 
                Reply  Mon Jun 17 12:37:16 2019, aaron, Update, IOO, IMC diagnostics 
                   Reply  Tue Jun 18 20:35:07 2019, aaron, Update, IOO, IMC diagnostics 
                      Reply  Wed Jun 19 19:12:51 2019, aaron, Update, IOO, IMC diagnostics PMC_Error_Spectrum.pdfPDH_signal.pdfPDH_signal_full.pdf
                         Reply  Mon Jun 24 15:49:05 2019, aaron, Update, IOO, IMC diagnostics sweep_config_updated.png
                            Reply  Tue Jul 2 19:36:18 2019, aaron, Update, IOO, IMC diagnostics PDH_error.pdfPMC_Error_Spectrum.pdf
          Reply  Fri Jun 21 19:36:26 2019, Koji, Update, IOO, IMC diagnostics IMC_error.pdf
             Reply  Sun Jun 23 08:09:53 2019, gautam, Update, IOO, NPRO diagnostics consolidatedOscopeScreenCaps.pdfRINcomp.pdfPLL_OLTF.pdfPLLnoise.pdf
                Reply  Sun Jun 23 09:36:32 2019, gautam, Update, IOO, IMC is locking normally again PMCdiag.pdf
                   Reply  Sun Jun 23 14:43:14 2019, Koji, Update, IOO, IMC is locking normally again 
                   Reply  Mon Jun 24 08:12:10 2019, gautam, Update, IOO, IMC is locking normally again IMCdutycycle.png
                      Reply  Mon Jun 24 11:48:35 2019, gautam, Update, IOO, IMC in-loop error spectra and OLTF IMCfreqNoise.pdfIMC_OLTF.pdfIMC_CMboard.jpg
Message ID: 14677     Entry time: Mon Jun 17 12:37:16 2019     In reply to: 14675     Reply to this: 14681
Author: aaron 
Type: Update 
Category: IOO 
Subject: IMC diagnostics 

Grabbed the PMC data

I went to set up the spectrum analyzer measurements through GPIB, but inadvertently deleted the contents of ~/Agilent/netgpibdata/ (made a soft link in my folder, decided I wanted it gone but rm'ed instead of unlink). I copied what I think was in that folder back (from /opt/rtcds/caltech/c1/scripts/general/labutils/netgpibdata).

Again, the spectra are:

  • R-- PMC TRANS PD into SR560 with G=2 DC coupled, no filtering
  • A-- PDH IF into SR560 with G=2, DC coupled, no filtering
  • B-- PMC PZT HV MON into SR560 with G=2, AC coupled, no filtering

I recorded the three spectra with the following parameters:

  • Three separate spans:
    • 10 Hz to 150 kHz
    • 100 to 550 kHz
    • 500 kHz to 2.5 MHz
  • bwSpanRatio = 0.1 %
  • averages: 10
  • number of points: 801
  • spec type: noise (PSD units)

I then ran AGmeasure with the above parameters in the yaml, with the rest following the defaults in AgilentTemplate.yaml. I saved the data in /users/aaron/40m/data/PMC/190617/

Looks like the header contains all of the parameters, so I shouldn't have trouble distinguishing the spectra. I didn't get the instant plotting working, but the data seem to be there.

I'm still having trouble getting the data from the oscilloscope. I'm not sure why the tektronix scrips I've used before aren't working, I'm checking it now.

update: Grabbed the data, the issue was just using the wrong IP address. 

 

ELOG V3.1.3-