40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Fri Apr 19 14:06:36 2019, gautam, Update, PSL, Innolight NPRO shutoff Screenshot_from_2019-04-19_14-06-11.png
    Reply  Fri Apr 19 20:21:52 2019, gautam, Update, PSL, Innolight NPRO shutoff Screenshot_from_2019-04-19_20-27-04.png
       Reply  Wed Apr 24 16:06:44 2019, gautam, Update, PSL, Innolight NPRO shutoff PMCrefl.png
          Reply  Thu Apr 25 01:03:29 2019, gautam, Update, PSL, MC trans is ~1000 cts (~7%) lower than usual 
          Reply  Thu Apr 25 17:31:56 2019, gautam, Update, PSL, Innolight NPRO shutoff EdwinShutoff20190425.pngEdwinShutdown_zoomOut.png
             Reply  Mon Apr 29 16:25:22 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned on again 
                Reply  Fri May 3 12:51:58 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned on again 
                   Reply  Mon May 6 10:51:43 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned off again NPROshutoff.png
                   Reply  Wed May 8 19:04:20 2019, rana, Update, PSL, PSL turned on again 
                      Reply  Thu May 9 19:50:04 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned off again Screenshot_from_2019-05-09_19-49-29.png
                         Reply  Mon May 13 10:45:38 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned ON again IMG_7431.JPG
                            Reply  Wed May 15 10:56:47 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned ON again 
Message ID: 14583     Entry time: Mon Apr 29 16:25:22 2019     In reply to: 14577     Reply to this: 14593
Author: gautam 
Type: Update 
Category: PSL 
Subject: PSL turned on again 

I turned the 2W NPRO back on again at ~4pm local time, dialing the injection current up from 0-2A in ~2 mins. I noticed today that the lasing only started at 1A, whereas just last week, it started lasing at 0.5A. After ~5 minutes of it being on, I measured 950 mW after the 11/55 MHz EOM on the PSL table. The power here was 1.06 W in January, so ~💯  mW lower now. 😮 

I found out today that the way the python FSS SLOW PID loop is scripted, if it runs into an EZCA error (due to the c1psl slow machine being dead), it doesn't handle this gracefully (it just gets stuck). I rebooted the crate for now and the MC autolcoker is running fine again. 

NPRO turned off again at ~8pm local time after Anjali was done with her data taking. I measured the power again, it was still 950mW, so at least the output power isn't degrading over 4 hours by an appreciable amount...

ELOG V3.1.3-