40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Fri Apr 19 14:06:36 2019, gautam, Update, PSL, Innolight NPRO shutoff Screenshot_from_2019-04-19_14-06-11.png
    Reply  Fri Apr 19 20:21:52 2019, gautam, Update, PSL, Innolight NPRO shutoff Screenshot_from_2019-04-19_20-27-04.png
       Reply  Wed Apr 24 16:06:44 2019, gautam, Update, PSL, Innolight NPRO shutoff PMCrefl.png
          Reply  Thu Apr 25 01:03:29 2019, gautam, Update, PSL, MC trans is ~1000 cts (~7%) lower than usual 
          Reply  Thu Apr 25 17:31:56 2019, gautam, Update, PSL, Innolight NPRO shutoff EdwinShutoff20190425.pngEdwinShutdown_zoomOut.png
             Reply  Mon Apr 29 16:25:22 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned on again 
                Reply  Fri May 3 12:51:58 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned on again 
                   Reply  Mon May 6 10:51:43 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned off again NPROshutoff.png
                   Reply  Wed May 8 19:04:20 2019, rana, Update, PSL, PSL turned on again 
                      Reply  Thu May 9 19:50:04 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned off again Screenshot_from_2019-05-09_19-49-29.png
                         Reply  Mon May 13 10:45:38 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned ON again IMG_7431.JPG
                            Reply  Wed May 15 10:56:47 2019, gautam, Update, PSL, PSL turned ON again 
Message ID: 14556     Entry time: Fri Apr 19 14:06:36 2019     Reply to this: 14560
Author: gautam 
Type: Update 
Category: PSL 
Subject: Innolight NPRO shutoff 

When I got back from lunch just now, I noticed that the PMC TRANS and REFL cameras were showing no spots. I went onto the PSL table, and saw that the NPRO was in fact turned off. I turned it back on.

The laser was definitely ON when I left for lunch around 130pm, and this happend around 140pm. Anjali says no one was in the lab in between. None of the FEs are dead, suggesting there wasn't a labwide power outage, and the EX and EY NPROs were not affected. I had pulled out the diagnostics connector logged by Acromag, I'm restoring it now in the hope we can get some more info on what exactly happened if this is a recurring event. So FSS_RMTEMP isn't working from now on. Sooner we get the PSL Acromag crate together, the better...

Attachment 1: Screenshot_from_2019-04-19_14-06-11.png  81 kB  Uploaded Fri Apr 19 15:33:23 2019  | Hide | Hide all
Screenshot_from_2019-04-19_14-06-11.png
ELOG V3.1.3-