40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Message ID: 1203     Entry time: Wed Dec 24 10:33:24 2008
Author: Yoichi 
Type: Update 
Category: Computers 
Subject: Several fixes. Test point problem remains. 
Yesterday, I fixed several remaining problems from the power failure.

I found a LEMO cable connecting the timing board to the Penteks was lose on the c1susvme1 crate.
After I pushed it in, the DMA error has not occured on c1susvme1.

I logged into op340m using a Null Modem Cable.
The computer was failing to boot because there were un-recoverable disk errors by the automatic fsck.
I run fsck manually and corrected some errors. After that, op340m booted normally and now it is working fine.
Here is the serial communication parameters I used to communicate with op340m:
>kermit      (I used kermit command for serial communication.)
>set modem type none
>set line /dev/ttyS0     (ttyS0 should be the device name of your serial port)
>set speed 9600
>set parity none
>set stop-bits 1
>set flow-control none
>connect

After fixing op340m, the MC locked.
Then I reset the HV amps. for the steering PZTs.
Somehow, the PZT1 PIT did not work. But after moving the slider back and forth several times, it started to work.

I reset the mechanical shutters around the lab.

I went ahead to align the mirrors. The X-arm locked but the alignment script did not improve
the arm power.
I found that test points are not available. (diag said test point management not available).
Looks like test point manager is not running. Called Rolf, but could not reach him.
I'm not even sure on which machine, the tp manager is supposed to be run.
Is it c0daqawg ?
ELOG V3.1.3-