40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Thu Apr 17 11:00:54 2014, jamie, Update, CDS, failed attempt to get Dolphin working on c1ioo 
    Reply  Thu Apr 17 16:59:45 2014, jamie, Update, CDS, slightly more successful attempt to get Dolphin working on c1ioo 
       Reply  Wed Apr 30 17:07:19 2014, jamie, Update, CDS, c1ioo now on Dolphin network dolphin.pngALSXonDolphin.pdf
          Reply  Wed Apr 30 17:45:34 2014, jamie, Update, CDS, c1ioo now on Dolphin network 
          Reply  Thu May 1 10:23:42 2014, jamie, Update, CDS, c1ioo dolphin fiber nicely routed green.png
             Reply  Fri May 2 01:01:28 2014, rana, Update, CDS, c1ioo dolphin fiber nicely routed 
                Reply  Fri May 2 11:14:47 2014, jamie, Update, CDS, c1ioo dolphin fiber nicely routed 
             Reply  Tue May 6 10:22:28 2014, steve, Update, CDS, c1ioo dolphin fiber  dolphin1x2.png
                Reply  Tue May 6 10:31:58 2014, jamie, Update, CDS, c1ioo dolphin fiber  
Message ID: 9915     Entry time: Tue May 6 10:22:28 2014     In reply to: 9890     Reply to this: 9916
Author: steve 
Type: Update 
Category: CDS 
Subject: c1ioo dolphin fiber  

Quote:

Steve and I nicely routed the dolphin fiber from c1ioo in the 1X2 rack to the dolphin switch in the 1X4 rack.  I shutdown c1ioo before removing the fiber, but still all the dolphin connected models crashed.  After the fiber was run, I brought back c1ioo and restarted all wedged models.  Everything is green again:

green.png

 I put label  at the dolphin fiber end at 1X2 today.   After this I had to reset it, but it failed.

Attachment 1: dolphin1x2.png  25 kB  | Hide | Hide all
dolphin1x2.png
ELOG V3.1.3-