40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Thu Apr 17 11:00:54 2014, jamie, Update, CDS, failed attempt to get Dolphin working on c1ioo 
    Reply  Thu Apr 17 16:59:45 2014, jamie, Update, CDS, slightly more successful attempt to get Dolphin working on c1ioo 
       Reply  Wed Apr 30 17:07:19 2014, jamie, Update, CDS, c1ioo now on Dolphin network dolphin.pngALSXonDolphin.pdf
          Reply  Wed Apr 30 17:45:34 2014, jamie, Update, CDS, c1ioo now on Dolphin network 
          Reply  Thu May 1 10:23:42 2014, jamie, Update, CDS, c1ioo dolphin fiber nicely routed green.png
             Reply  Fri May 2 01:01:28 2014, rana, Update, CDS, c1ioo dolphin fiber nicely routed 
                Reply  Fri May 2 11:14:47 2014, jamie, Update, CDS, c1ioo dolphin fiber nicely routed 
             Reply  Tue May 6 10:22:28 2014, steve, Update, CDS, c1ioo dolphin fiber  dolphin1x2.png
                Reply  Tue May 6 10:31:58 2014, jamie, Update, CDS, c1ioo dolphin fiber  
Message ID: 9822     Entry time: Thu Apr 17 11:00:54 2014     Reply to this: 9824
Author: jamie 
Type: Update 
Category: CDS 
Subject: failed attempt to get Dolphin working on c1ioo 

I've been trying to get c1ioo on the Dolphin network, but have not yet been successful.

Background: if we can put the c1ioo machine on the fast Dolphin IPC network, we can essentially eliminate latencies between the c1als model and the c1lsc model, which are currently connected via a rube goldberg-esq c1lsc->dolphin->c1sus->rfm->c1ioo configuration.

Rolf gave us a Dolpin host adapter card, and we purchased a Dolphin fiber cable to run from the 1X2 rack to the 1X4 rack where the Dolphin switch is.

Yesterday I installed the dolphin card into c1ioo.  Unfortunately, c1ioo, which is Sun Fire X4600, and therefore different than the rest of the front end machines, doesn't seem to be recognizing the card.  The /etc/dolphin_present.sh script, which is supposed to detect the presence of the card by grep'ing for the string 'Stargen' in the lspci output, returns null.

I've tried moving the card to different PCIe slots, as well as swapping it out with another Dolphin host adapter that we have.  Neither worked.

I looked at the Dolphin host adapter installed in c1lsc and it's quite different, presumably a newer or older model.  Not sure if that has anything to do with anything.

I'm contacting Rolf to see if he has any other ideas.

ELOG V3.1.3-