40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Thu Dec 19 21:16:16 2013, Koji, Configuration, General, netgpibdata is working again now 
    Reply  Fri Dec 20 10:08:43 2013, Jamie, Configuration, General, netgpibdata is working again now 
    Reply  Mon Apr 21 22:32:33 2014, rana, Configuration, General, netgpibdata is working again now 
       Reply  Thu Apr 24 22:39:14 2014, rana, Configuration, General, netgpibdata is working again now out.pdf
          Reply  Tue Apr 29 10:01:25 2014, Koji, Configuration, General, netgpibdata is working again now 
    Reply  Wed Sep 3 14:07:18 2014, rana, Configuration, General, netgpibdata is working again now 
Message ID: 9497     Entry time: Thu Dec 19 21:16:16 2013     Reply to this: 9502   9835   10445
Author: Koji 
Type: Configuration 
Category: General 
Subject: netgpibdata is working again now 

Now netgpibdata is working again.

Usage:

cd /cvs/cds/rtcds/caltech/c1/scripts/general/netgpibdata   
./netgpibdata -i 192.168.113.108 -d AG4395A -a 10 -f meas01
./netgpibdata -i 192.168.113.105 -d SR785 -a 6 -f meas01   

Jenne witnessed and certified that they were working fine.
Now no one can say "it does not work"!


These weeks I was annoyed by the fact that netgpibdata was messed up by dummies.
A terrible situation was found:

1. Someone pushed the factory reset of one of the wifi bridges (LINKSYS WET54G).
2. Someone gave wrong IPs to the bridges (192.168.1.* instead of 192.168.113.*)
3. Someone left a default IP to the bridges. This means the routers had the same IPs.

-------

I gave the IPs to the bridges. According lines of /etc/hosts in linux1 were updated.

192.168.113.230 WET54G1
192.168.113.231 WET54G2

All of the network settings are taped on the bridge now.
The reset switch of each bridge was covered by a tape so that dummies can't randomly push the button.

The command was tested with each device.

ELOG V3.1.3-