40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Wed Nov 13 18:02:08 2013, Jenne, Update, CDS, Can't talk to AUXEY? 
    Reply  Thu Nov 14 22:23:22 2013, Jenne, Update, CDS, Can't talk to AUXEY? 
       Reply  Fri Nov 15 10:19:26 2013, manasa, Update, CDS, Can't talk to AUXEY? 
          Reply  Fri Nov 15 10:49:55 2013, jamie, Update, CDS, Can't talk to AUXEY? 
             Reply  Fri Nov 15 12:00:28 2013, Koji, Update, CDS, Can't talk to AUXEY? 
             Reply  Fri Nov 15 12:38:50 2013, Jenne, Update, CDS, Can't talk to AUXEY? 
                Reply  Fri Nov 15 13:26:00 2013, Jenne, Update, CDS, AUXEY is back 
    Reply  Mon Nov 18 21:20:54 2013, Jenne, Update, CDS, Can't talk to AUXEY? 
       Reply  Tue Nov 19 15:04:14 2013, Jenne, Update, CDS, Can talk to AUXEY again 
Message ID: 9387     Entry time: Thu Nov 14 22:23:22 2013     In reply to: 9375     Reply to this: 9391
Author: Jenne 
Type: Update 
Category: CDS 
Subject: Can't talk to AUXEY? 

Quote:

The restore scripts from the IFO config screen half-failed, with this error:

retrying (1/5)...
retrying (2/5)...
CA.Client.Exception...............................................
    Warning: "Virtual circuit disconnect"
    Context: "c1auxey.martian:5064"
    Source File: ../cac.cpp line 1214
    Current Time: Wed Nov 13 2013 17:24:00.389261330
..................................................................

Jamie, do you know what this might be?  When requested, ETMY was not misaligned or restored, but we got these errors.  So, somehow we're not talking properly to EY, but other things seem fine (the models are running okay, the suspension is damped, etc, etc.)

 This problem is now worse - the sliders on IFO_ALIGN for ETMY are white.  I can't telnet to the machine either, although auxex works okay.  Rather, it looks like maybe I'm getting to auxey, but then I'm immediately booted.  I can ping both c1auxex and c1auxey with no problem.
 

Heeeeelllp please.  Is this just a "shut off, then turn back on" problem?  I'm wary of hard rebooting things, with all the warnings and threats in the elog lately.  I've sent an email to Jamie to ping him.

There are some vague instructions in the wiki, but they begin at doing the burt restores, not actually restarting the computers: wiki  Back in July, elog 8858 was written, from which the wiki instructions seem to be based.  But in the elog it says "...went to the /cvs/cds/caltech/target/ area and started to (one by one) inspect all of the targets to see if they were alive.", but I don't know what "inspected" means in this case.  I probably should, since I've been here for something like a millennia, but I don't.


controls@rossa:~ 0$ telnet c1auxey
Trying 192.168.113.60...
Connected to c1auxey.martian.
Escape character is '^]'.
Connection closed by foreign host.
controls@rossa:~ 1$ telnet c1auxex
Trying 192.168.113.59...
Connected to c1auxex.martian.
Escape character is '^]'.

c1auxex >
telnet> ^]
?Invalid command
telnet> exit
?Invalid command
telnet> quit
Connection closed.
controls@rossa:~ 0$ telnet c1auxey
Trying 192.168.113.60...
Connected to c1auxey.martian.
Escape character is '^]'.
Connection closed by foreign host.
ELOG V3.1.3-