40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Tue Jun 12 02:07:42 2012, Jenne, Update, SUS, PRM oplevs left off 
    Reply  Tue Jun 12 16:33:32 2012, steve, Update, SUS, PRM oplevs servo ON for confirmation 
       Reply  Tue Jun 12 17:04:55 2012, steve, Update, SUS, PRM oplevs servo is still bad PRMolvstillosc.png
          Reply  Tue Jul 10 17:47:55 2012, yuta, Update, SUS, PRM oplevs fixed PRMoplevpitOLTF.pngPRMoplevyawOLTF.pngPRMOplevSpectra20120710.png
          Reply  Mon Aug 6 07:59:33 2012, steve, Update, SUS, PRM oplevs servo is still bad PRMeq.png
             Reply  Mon Aug 6 23:05:22 2012, Jenne, Update, SUS, PRM oplevs servo is fine 
             Reply  Mon Oct 15 08:08:33 2012, steve, Update, SUS, PRM damping restored 
Message ID: 7098     Entry time: Mon Aug 6 23:05:22 2012     In reply to: 7087
Author: Jenne 
Type: Update 
Category: SUS 
Subject: PRM oplevs servo is fine 

The PRM was pointing totally the wrong way, so there was no light on the oplev PD.  I restored the PRM, turned the gains back to (0.15, -0.3) as per Yuta's elog 6952, and it seems just fine to me.

I want to check the data from last night / the weekend to see when the mispointing happened, but dataviewer can't connect to the fb, since Jamie is still working his magic.  I'm pretty sure I restored all of the optics after Eric finished playing with MICH Friday night, but it's possible that I forgot one, I suppose.  If it wasn't me, then I'm curious when it happened.

ELOG V3.1.3-