40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Wed Sep 28 21:28:34 2011, Mirko, Update, Computers, Torturing control computers. Fine again now 
    Reply  Wed Sep 28 22:25:25 2011, Jenne, Update, Computers, Torturing control computers. Fine again now 
Message ID: 5571     Entry time: Wed Sep 28 22:25:25 2011     In reply to: 5569
Author: Jenne 
Type: Update 
Category: Computers 
Subject: Torturing control computers. Fine again now 

Quote:

[Mirko, Jenne]

We tried to run an extended version of Matt's LMS adaptive filter c-code. We got the extension to compile separately in gcc first. Then after some tweaking of the code we could make-install c1oaf with the c-code.

This killed c1lsc (the FE computer running c1oaf). Not responding to ssh or even pings. We replaced the bad c-code with harmless code, then reset c1lsc via the hardware button. While looking for c1lsc we discovered the problem with c1iscy network card (see previous entry).

After c1lsc reboot, restart of the FB, and a BURT restore not ok yet

 We had lots of trouble damping the Vertex Suspensions after this craziness.  A symptom was that even if all of the damping servos on an optic were OFF, and I turned the watchdog on (LSC is disabled, so no OAF siganls, no LSC signals), there were signals going to the coils. 

We did a reboot of the c1sus computer, did another BURT restore, and the optics started damping happily.   Burt restore, at least for c1susepics and c1mcsepics, seems to not be happening automatically.  I thought it was supposed to happen when the model was restarted?

Things now appear to be normal again.

ELOG V3.1.3-