40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Message ID: 5525     Entry time: Thu Sep 22 22:55:01 2011
Author: Anamaria 
Type: Update 
Category: LSC 
Subject: POX channel = POY PD connected + Bad Rack  

Keiko, Anamaria

We decided we needed a DC channel to sense the gain in the PRC, so we set to align POY55. It took a while because the beam was very weak, and it comes in upwards, so we used a couple of mirrors to bring to a reasonable flat level, and put it on the PD. Then we went to read the DC out and we got 1.3V stationary! Nonsense. We also realized there is no LO for this PD, or any other 55MHz PD, aside from REFL55. Oh well, we only wanted the DC for now. POY55 is aligned (decently).

Koji told me to try swapping the power cable, so I unplugged it at the rack and plugged it in another power card. And it worked! I then moved the DC out (back of rack) to follow the front, and it turns out POY55 diode is read on the POXDC channel. I plugged and unplugged it in disbelief, but it is what it is. At least we have a readout on the power level in PRC.

I attach a picture of the power cards for the LSC RFPDs, with the 3 I found to be bad, and showing current config. I had to move REFL11 and POY55 from their assigned spot.

The two on the lower left are bad in the sense that they put an offset on the PD and make the DC readout be 1.3V for no reason (when working, for example, POY55 read 60mV). The one on the lower right I had trouble with some time ago, it made the PD not read any voltage at all (when working it would read at least 100mV). Beyond that I have not investigated what is up, since I could find working plugins.

Attachment 1: RFPDpowerRack2.pdf  24.758 MB  | Hide | Hide all
RFPDpowerRack2.pdf
ELOG V3.1.3-