40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Mon Jun 6 22:41:22 2011, rana, Update, SUS, Switching problem in SUS models a.pdf
    Reply  Tue Jun 7 11:39:27 2011, Jamie, Update, SUS, No binary output module in ETMY 
Message ID: 4791     Entry time: Mon Jun 6 22:41:22 2011     Reply to this: 4793
Author: rana 
Type: Update 
Category: SUS 
Subject: Switching problem in SUS models 

Some weeks ago, Joe, Jamie, and I reworked the ETMY controls.

Today we found that the model rebuilds and BURT restores have conspired to put the SUS damping into a bad state.

1) The FM1 files in the XXSEN modules should switch the analog shadow sensor whitening. I found today that, at least on ETMY and ETMX, they do nothing. This needs to be fixed before we can use the suspensions.

2) I found all of the 3:30 and cts2um buttons OFF AGAIN. There's something certainly wrong with the way the models are being built or BURTed. All of our suspension tuning work is being lost as a consequence. We (Joe and Jamie) need to learn to use CONLOG and check that the system is not in a nonsense state after rebuilds. Just because the monitors have lights and the MEDM values are fluctuating doesn't mean that "ITS WORKING". As a rule, when someone says "it seems to work", that basically means that they have no idea if anything is working.

3) We need a way to test that the CDS system is working...

Attachment 1: a.pdf  15 kB  Uploaded Mon Jun 6 23:42:02 2011  | Show | Show all
ELOG V3.1.3-