40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Thu May 12 05:25:26 2011, kiwamu, Update, IOO, IP_POS disconnected 
    Reply  Thu May 12 08:54:11 2011, steve, Update, IOO, IP_POS cable found 
       Reply  Thu May 12 18:21:19 2011, kiwamu, Update, IOO, welcome back IP_POS 
          Reply  Thu May 12 22:54:20 2011, rana, Update, DAQ, Input Beam Naming change (no more IP) 
          Reply  Sun May 15 14:01:56 2011, kiwamu, Update, IOO, wiring diagram for IP-POS ip_pos.png
             Reply  Mon May 16 11:14:36 2011, rana, Update, IOO, wiring diagram for IP-POS 
Message ID: 4704     Entry time: Thu May 12 18:21:19 2011     In reply to: 4700     Reply to this: 4705   4720
Author: kiwamu 
Type: Update 
Category: IOO 
Subject: welcome back IP_POS 

IP_POS is back. 

I reconnected the cable to an interface card : D030238-A which has been labeled as "IP POS".

The card currently resides on the third crate rack from the top at the very right side in 1Y2. Also a rear side connection was modified a little bit.

I will clean up some cables because I tried some cables to see which was which.

Hopefully I will make a simple wiring diagram such that we will never forget the connections.

Quote from #4700

Quote from #4799

A cable for IP_POS has been disconnected at the LSC rack, 1Y2. Due to it currently no IP_POS signal shows up on the digital side.

I will check how it used to be and reconnect it.

 I found the disconnected cable, but I do not see the interface board at the LSC rack

ELOG V3.1.3-