40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Mon Mar 24 20:15:03 2008, John, Summary, Computers, c1susvme2 
    Reply  Tue Mar 25 10:44:24 2008, rob, Update, Computers, c1susvme2 
       Reply  Tue Mar 25 16:34:47 2008, rob, Update, Computers, c1susvme2 
Message ID: 403     Entry time: Tue Mar 25 16:34:47 2008     In reply to: 400
Author: rob 
Type: Update 
Category: Computers 
Subject: c1susvme2 

Quote:

Quote:
c1susvme2 isn't behaving itself. It keeps getting out of sync and/or giving a red status light.

After going through the usual restart procedures a few times (unsuccessfully) we power cycled the c1susvme & c1sosvme crates. We think everything came back okay.

We still can't get the status and CRC (cyclic redundancy check) to return to normal on c1susvme2. If Alex is around tomorrow please ask him to take a look.


I rebooted it again this morning. The ASS machine is currently not running its process, for whatever reason (someone turn it off?). Let's leave it like this for a day and see how the c1susvme2 does. The other recent change is Steve's install of a cooling fan--maybe that's causing the problem.


Now c1susvme1 is joining the action. Since leaving the ASS off doesn't change anything, we can probably absolve it of blame. I now suspect the 4-pin LEMO cables going from the CLK DRIVER modules to the clock fanout modules. These cables are being squeezed/shaken by Steve's new fan setup, and may have been the culprit all along. John will do some testing to see if they are indeed the problem.
ELOG V3.1.3-