40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Message ID: 4015     Entry time: Mon Dec 6 16:49:43 2010
Author: josephb 
Type: Update 
Category: CDS 
Subject: c1lsc halfway to working 

C1LSC Status:

The c1lsc computer is running Gentoo off of the fb server. It has been connected to the DAQ network and is handling mx_streams properly (so we're not flooding the network error messages like we used to with c1iscex).  It is using the old c1lsc ip address (192.168.113.62). It can ssh'd into.

However, it is not talking properly to the IO chassis.  The IO chassis turns on when the computer turns on, but the host interface board in the IO chassis only has 2 red lights on (as opposed to many green lights on the host interface boards in the c1sus, c1ioo, and c1iscex IO chassis).  The c1lsc IO processor (called c1x04) doesn't see any ADCs, DACs, or Binary cards.  The timing slave is receiving 1PPS and is locked to it, but because the chassis isn't communicating, c1x04 is running off the computer's internal clock, causing it to be several seconds off. 

Need to investigate why the computer and chassis are not talking to each other.

General Status:

The c1sus and c1ioo computers are not talking properly to the frame builder.  A reboot of c1iscex fixed the same problem earlier, however, as Kiwamu and Suresh are working in the vacuum, I'm leaving those computers alone for the moment, but a reboot and burt restore probably should be done later today for c1sus and c1ioo

 

Current CDS status:

MC damp dataviewer diaggui AWG c1ioo c1sus c1iscex RFM Dolphin RFM Sim.Plant Frame builder TDS
                       
ELOG V3.1.3-