40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Message ID: 3999     Entry time: Tue Nov 30 16:02:18 2010
Author: josephb 
Type: Update 
Category: CDS 
Subject: status 

Issues:

1) Turns out the /opt/rtcds/caltech/c1/target/gds/param/testpoint.par file had been emptied or deleted at one point, and the only entry in it was c1pem.  This had been causing us a lack of test points for the last few days.  It is unclear when or how this happened.  The file has been fixed to include all the front end models again.  (Fixed)

2) Alex and I worked on tracking down why there's a GPS difference between the front ends and the frame builder, which is why we see a 0x4000 error on all the front end GDS screens. This involved several rebuilds of the front end codes and reboots of the machines involved. (Broken)

3) Still working on understanding why the RFM communication, which I think is related to the timing issues we're seeing.  I know the data is being transferred on the card, but it seems to being rejected after being red in, suggesting a time stamp mismatch. (Broken)

4) The c1iscex binary output card still doesn't work.  (Broken)

Plan:

Alex and I will be working on the above issues tomorrow morning.

Status:

Currently, the c1ioo, c1sus and c1iscex computers are running with their front ends. They all still have 0x4000 error.  However, you can still look at channels on dataviewer for example.  However, there's a possibility of inconsistent timing between computer (although all models on a single computer will be in sync).

All the front ends where burt restorted to 07:07 this morning.  I spot checked several optic filter banks and they look to have been turned on.

ELOG V3.1.3-