40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Wed Aug 4 11:10:28 2010, nancy, Update, IOO, Mode Cleaner WFS 
    Reply  Wed Aug 4 12:49:42 2010, nancy, Update, IOO, Mode Cleaner WFS 6x
       Reply  Thu Aug 5 01:29:39 2010, nancy, Update, IOO, Mode Cleaner WFS 
          Reply  Thu Aug 5 11:48:52 2010, nancy, Update, IOO, Mode Cleaner WFS 
             Reply  Thu Aug 5 13:05:53 2010, Koji, Update, IOO, Mode Cleaner WFS 
                Reply  Fri Aug 6 10:44:55 2010, nancy, koji, Update, IOO, Mode Cleaner WFS 
                   Reply  Fri Aug 6 12:33:10 2010, Koji, Update, IOO, Mode Cleaner WFS 
                      Reply  Mon Aug 9 12:46:24 2010, Nancy, Update, IOO, Mode Cleaner WFS 
Message ID: 3367     Entry time: Thu Aug 5 13:05:53 2010     In reply to: 3366     Reply to this: 3372
Author: Koji 
Type: Update 
Category: IOO 
Subject: Mode Cleaner WFS 

Upon Nancy's request, I checked the status of the suspensions.

I found that the power strip of the 1Y4 rack was turned off.
Since it has a over current breaker, I don't know whether it happened by someone or over current.

Anyway, I restarted the sus computers, and now the suspensions are damping as usual.
The MC has been aligned, the auto locker is also working.


Incidentally, I found that the WFS servos are not working. Actually since the last night
It repeated losing lock and unlock.

Probably some values of the matrix or the gain is wrong.
I left the WFS as it is because Nancy will put new values this afternoon.
I will ask her to confirm that the old values work at the end of her work.

ELOG V3.1.3-