40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Mon Nov 9 18:32:38 2009, rob, Update, Computers, OMC FE hosed 
    Reply  Mon Nov 9 19:04:23 2009, rob, Update, Computers, OMC FE hosed 
       Reply  Mon Nov 9 19:44:38 2009, rob, rana, Update, Computers, OMC FE hosed 
Message ID: 2221     Entry time: Mon Nov 9 18:32:38 2009     Reply to this: 2222
Author: rob 
Type: Update 
Category: Computers 
Subject: OMC FE hosed 

It won't start--it just sits at Waiting for EPICS BURT, even though the EPICS is running and BURTed.

 

[controls@c1omc c1omc]$ sudo ./omcfe.rtl
cpu clock 2388127
Initializing PCI Modules
3 PCI cards found
***************************************************************************
1 ADC cards found
        ADC 0 is a GSC_16AI64SSA module
                Channels = 64
                Firmware Rev = 3

***************************************************************************
1 DAC cards found
        DAC 0 is a GSC_16AO16 module
                Channels = 16
                Filters = None
                Output Type = Differential
                Firmware Rev = 1

***************************************************************************
0 DIO cards found
***************************************************************************
1 RFM cards found
        RFM 160 is a VMIC_5565 module with Node ID 130
***************************************************************************
Initializing space for daqLib buffers
Initializing Network
Waiting for EPICS BURT


ELOG V3.1.3-