40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Wed Dec 12 11:53:29 2018, aaron, Update, General, Power Outage IMG_0033.HEICIMG_1027.HEICIMG_2605.HEIC
    Reply  Thu Dec 13 01:26:34 2018, gautam, Update, General, Power Outage recovery 
       Reply  Thu Dec 13 12:06:35 2018, gautam, Update, General, Power Outage recovery 
          Reply  Thu Dec 13 20:10:08 2018, Koji, Update, General, Power Outage recovery OMRON_S82K-00712.JPGreset_button_repaired1.JPGreset_button_repaired2.JPGgray_box.JPGgray_box2.JPG
Message ID: 14347     Entry time: Wed Dec 12 11:53:29 2018     Reply to this: 14349
Author: aaron 
Type: Update 
Category: General 
Subject: Power Outage 

At 11:13 am there was a ~2-3 second interruption of all power at the 40m.

I checked that nobody was in any of the lab areas at the time of the outage.

I walked along both arms of the 40m and looked for any indicator lights or unusual activity. I took photos of the power supplies that I encountered, attached. I tried to be somewhat complete, but didn't have a list of things in mind to check, so I may have missed something. 

I noticed an electrical buzzing that seemed to emanate from one of the AC adapters on the vacuum rack. I've attached a photo of which one, the buzzing changes when I touch the case of the adapter. I did not modify anything on the vacuum rack. There is also 

Most of the cds channels are still down. I am going through the wiki for procedures on what to log when the power goes off, and will follow the procedures here to get some useful channels.

Attachment 1: IMG_0033.HEIC  1.514 MB
Attachment 2: IMG_1027.HEIC  2.118 MB
Attachment 3: IMG_2605.HEIC  1.018 MB
ELOG V3.1.3-