40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Thu Dec 7 11:14:37 2017, johannes, HowTo, Computer Scripts / Programs, Lots of red on the FE status screen 22.png
    Reply  Thu Dec 7 15:02:37 2017, Koji, HowTo, Computer Scripts / Programs, Lots of red on the FE status screen DSC_0552.JPG
       Reply  Thu Dec 7 15:46:31 2017, johannes, HowTo, Computer Scripts / Programs, Lots of red on the FE status screen 04.png
          Reply  Thu Dec 7 16:28:06 2017, Koji, Update, IOO, Lots of red on the FE status screen 
             Reply  Thu Dec 14 07:07:09 2017, rana, Update, IOO, Lots of red on the FE status screen 
Message ID: 13466     Entry time: Thu Dec 7 15:46:31 2017     In reply to: 13465     Reply to this: 13467
Author: johannes 
Type: HowTo 
Category: Computer Scripts / Programs 
Subject: Lots of red on the FE status screen 

[Koji, Johannes]

The issue was partially fixed and the interferometer is in workable condition now.

What -probably- fixed it was restarting the dhcp server on chiara

sudo service isc-dhcp-server restart

Afterwards the frontends were restarted one by one. SSH access was possible and the essential models for IFO operation were started.

c1iscex reported initially that no DAQ card was found, and inside the IO chassis the LED indicator strip was red. Turning off the machine, checking the cables and rebooting fixed this.

Attachment 1: 04.png  22 kB  | Hide | Hide all
04.png
ELOG V3.1.3-