40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Thu Jun 25 18:20:15 2015, ericq, Update, LSC, ALS reconstruction in progress 
    Reply  Fri Jun 26 03:24:18 2015, ericq, Update, LSC, ALS reconstruction in progress 
       Reply  Mon Jun 29 12:28:45 2015, ericq, Update, LSC, ALS reconstruction in progress 
          Reply  Tue Jun 30 05:47:38 2015, rana, Update, LSC, Use BALUNs 
Message ID: 11381     Entry time: Mon Jun 29 12:28:45 2015     In reply to: 11379     Reply to this: 11383
Author: ericq 
Type: Update 
Category: LSC 
Subject: ALS reconstruction in progress 

Turns out the reason that the BEATY signal wasn't working is that one of the two RF amplifiers (both of which are model ZHL-32A), isn't amplifying. Voltage at the pins is fine, so maybe its just broken. When the ZHL-3As that Rana ordered arrive, I'll install those. 

Switching the working amplifier between the two channels, and using a Marconi driving -20dBm (the Y green beatnote amplitude), the phase tracker output RMSs are 70Hz and 150Hz for X and Y, respectively, which isn't too exciting. There is enough whitening gain and filtering that I don't think ADC noise is an issue (The magnitude of the phase tracker Q is ~10kcounts after +6dB whitening gain). 

The RMS in both channels mostly comes from a whole mess of 60Hz harmonics. I'll see what I can do by taking better care of the delay line cables, but it is kind of weird that this would be worse now, given that there was little care given to them before either.

Also, for now, so I don't have to lug the marconi around everywhere, I'm currently driving both channels of the demod board with a spare 55MHz LO output of the LSC LO distribution box, which ends up being a factor of 5 smaller phase tracker error signal, but the noise level is about the same as with the marconi. 

ELOG V3.1.3-