40m QIL Cryo_Lab CTN SUS_Lab TCS_Lab OMC_Lab CRIME_Lab FEA ENG_Labs OptContFac Mariner WBEEShop
  40m Log  Not logged in ELOG logo
Entry  Fri Aug 1 22:56:27 2014, Koji, Update, General, Beam lost in the chamber??? 
    Reply  Sun Aug 3 17:19:32 2014, ericq, Update, General, Recovery efforts 
       Reply  Sun Aug 3 23:47:56 2014, Koji, Update, General, Recovery efforts 
          Reply  Mon Aug 4 17:30:00 2014, ericq, Update, General, Chronic Suspension Problems 
             Reply  Mon Aug 4 18:25:46 2014, Jenne, Update, General, Chronic Suspension Problems 
    Reply  Mon Aug 4 09:17:42 2014, Steve, Update, SUS, ITMX is still kicked ITMXkicked.pngITMXkickedStart.png
Message ID: 10328     Entry time: Mon Aug 4 09:17:42 2014     In reply to: 10325
Author: Steve 
Type: Update 
Category: SUS 
Subject: ITMX is still kicked 

Quote:

I was investigating several issues on the IFO. As many of you noticed and not elogged, ITMX had frequent kicking without its oplev servo.
Also I had C1:LSC-TRY_OUT flatted out to zero even though I could see some fringes C1:SUS-ETMY_TRY_OUT.

Restarted all of the realtime models (no machine reboot).

Now I don't find any beam on REFL/AS/POP cameras.

If I look at BS-PRM camera, I can see big scattering, the beam is in the BS chamber.
I jiggled TT1 but cannot find neither a Michelson fringe nor POP beam.

So far I can't figure out what has happened but I'm leaving the lab now.

IMC is locked fine.
I can see some higher order mode of the Yarm green, so the Y arm alignment is no so far from the correct one.

 ITMX is kicked up periodically.  ITMX_PD_MAX_VAR is lowered to 500 from 1350

It started at Friday morning 8-1

Attachment 1: ITMXkicked.png  18 kB  | Hide | Hide all
ITMXkicked.png
Attachment 2: ITMXkickedStart.png  23 kB  Uploaded Mon Aug 4 10:55:52 2014  | Hide | Hide all
ITMXkickedStart.png
ELOG V3.1.3-